fredag den 5. april 2013

Squash "spaghetti" med kødsovs

Squash "spaghetti" med kødsovs (til 2 - 3 personer)

400 g. hakket oksekød 3-7 % fedt
1 stor squash
1 dåse hakkede tomater
1 fed hvidløg
1 stort løg
Salt
Chili
Oliven olie
(evt. en buillon terning)

Først svitses de hakkede løg og hvidløg i en gryde med oliven olie. Derefter tilsættes kødet og brunes.

Imens skæres squashen ud. (En spirali anbefales).

1 dåse hakkede tomater tilsættes kødblanding og røres rundt, derefter tilsættes krydderierne. Husk at smag til, så det bliver lige som du kan lide det!


Squash "spaghettien" skal ikke varmes. Hvis man vil det, skal man være opmærksom på, at squashen indeholder meget vand, så kødsovsen vil blive meget vandet af det.
Jeg serverede derfor spaghettien kold, med den varme kødsovs oven på og det smagte rigtig lækkert!


 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar