torsdag den 4. juli 2013

Low Carb Boller - med og uden chokolade stykker








Low carb boller 7 stk: 4 stk. alm. og 3 stk. med chokolade stykker.
3 æg
½ dl kokosmælk
3/4 dl Skyr
1 banan
35 - 40g mandelmel
1½ tsk bagepulver
20g fiberHusk
1½ tsk Stevia. Sødes efter smag
Lidt hakket mørk chokolade


1) Banan moses med en gaffel. Hvis man trykker godt på banan inden man skræller den, er det meget hurtigere at mose den.
2) Bland og pisk æg, kokosmælk og skyr godt sammen.
3) Tilsæt resten af ingredienserne.
- Del portionen op og put hakket chokolade i den ene portion.
4) Lad dejen hvile i ca. 10 min. 
5) Form bollerne med en ske og put dem på en bageplade med bagepapir. 
6) Bages i ovnen ved 200 grader i 10-15 min.     


Bollerne blev dejlig bløde og skal helt sikkert bages igen!

 
 

 




 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar